5. Zeytin Hasat Şenliği Kapsamında Konuk Olunan Tv Programları

02 Kasım 2013

5. Zeytin Hasat Şenliği kapsamında, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, ilçemiz tarımının ele alındığı ve tanıtıldığı birçok televizyon programına konuk oldu. 19 Ekim Cumartesi günü Kanal 35'de Halit Tunç'un sunduğu Z Raporu programında Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat ile beraber Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz hazır bulundular.

EGE TV’ de 24.10.2013 Perşembe günü saat 21.00 ‘de canlı yayınlanan Tarım ve Ekonomi programında Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, İsmail Uğural’ın konuğu oldular.

26 Ekim Cumartesi günü Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Akhisar ve 5. Zeytin Hasat Şenliğini anlatmak üzere A Haber'in canlı yayınına konuk oldu.

01 Kasım 2013 Cuma günü 13:00 - 14:00 saatleri arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Nedim Güreli, Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat ve Ece markası ile sofralık zeytin ve zeytinyağı üretim yapan Yeniçağ Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrika Müdürü Ayla Yavaş'ın konuk olarak katıldıkları programda, zeytincilik sektöründeki güncel gelişmeleri ve sektörün hedeflerini kamuoyu ile paylaştılar.