6. Zeytin Hasat Şenliği Sona Erdi

28 Ekim 2014

Zeytin’in başkenti Akhisar’da Akhisar Ticaret Borsası önderliğinde Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ziraat Odasının katkılarıyla düzenlenen 6. Zeytin Hasat Şenlikleri 3.cü gününde Akhisar belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür parkı içinde Gölet Büyük Salonda verilen kahvaltı ve Tireli Çiftliği gezisi ile son buldu.

Göletteki kahvaltı programına Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, Esnaf Odası başkanları, ve vatandaşlar katıldı.

Dolu dolu geçen şenlik basın mensuplarının uğurlanmasıyla son buldu.