Akhisar Ticaret Borsası YÖREX Fuarında

23 Ekim 2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonu ile düzenlenen 5. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), Antalya EXPO Center, Kalkınma bakanı Cevdet Yılmaz, Antalya Ticaret Borsası Başkanı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı, Metro Gross Market Genel Müdürü, Türk Patent Enstitüsü yönetim Kurulu başkanı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel başkanı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker ve Kalkınma bakanı Cevdet Yılmaz, açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Akhisar Ticaret Borsası Başkanımız Alper Ahlat, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ında katıldığı YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı Pazar gününe kadar açık kalacak. Açılış konuşmalarının başında Aydın Ticaret ve Sanayi odası halk Oyunları ekibi ve Trabzon Kuzey’in Uşakları Ekibi gösterileri törene katılanlar çok beğendi. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 63 il ve KKTC'den 325 katılımcıyla 113 stantta temsil ediliyor.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu; Manisa ve Akhisar Ticaret Borsalarının ortak açtıkları Standı ziyaret ederek stantta sergilenen yeni çıkan ürünlerin tadına baktı.