Antalya 4. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı

26 Eylül 2013

Türkiye'nin yöresel, geleneksel ve kültürel değerlerinin yer aldığı, TOBB öncülüğünde Antalya Ticaret Borsası ve Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. işbirliği ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı’nın desteği ile tarih boyunca birçok kültür ve uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu, toprağı ve iklimiyle bütünleşen, geçmişten günümüze kadar gelen çok geniş bir yöresel ve geleneksel ürünler yelpazesinin buluşma noktası haline gelen 4.Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı 19-22 Eylül 2013 Antalya Expo Center'da 81 ilden, komşu ve çevre ülkelerden, Avrupa’dan yöresel ve geleneksel ürünleri biraraya getirdi.
Borsamızın , Manisa Ticaret Borsası ve Alaşehir Ticaret Borsası ile birlikte katıldığı fuarda, Borsamızın ürünleri tanıtılarak , Yerli ve yabancı misafirler ağırlandı. Diğer Oda ve Borsaların standımızı ziyaret ettiği gibi Borsamızda onların standlarına konuk oldu. Karşılıklı görüşmelerle ilişkilerin pekiştirildiği fuarda 21 Eylül 2013 Cumartesi günü TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu Standımızı onurlandırarak yöresel ürünlerimizin tadına baktılar.