Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ziyareti

22 Eylül 2014

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ferda Türker Hal Sorumlusu Zabıta Memuru Tevfik Aykut ve Hal Personeli Kubilay Şenbay ile birlikte Akhisar Ticaret Borsasını Ziyaret etti. Ziyaret programında Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Borsa Meclis Başkanı Bahattin Alkın ve yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Gökben Dikili Altaş kendilerini karşıladı. Başkan Alhat öncelikle Akhisar Toptancı Sebze Meyve Hal'ini geçtiğimiz gün devir adınız, Büyükşehir olarak hayırlı uğurlu olsun. Biz Borsa olarak hem komşu olarak her zaman karşılıklı fikir alışverişi içinde el birliğiyle çalışmaya hazırız. Artık İlçemizde eskiden olduğu gibi halimizi aktif Kantarıyla İş yeriyle Çalışmasını istiyoruz tekrar hayırlı olmasını diliyorum" dedi.