Celal Bayar Üniversitesi Rektörü'ne Ziyaret

30 Ocak 2015

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat,  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Çetin ile birlikte Celal Bayar Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr.  A. Kemal Çelebi'yi kutlama ziyaretinde bulundu.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Akhisar gibi Manisa'mızın her bakımdan çok gelişmiş ilçesinde bu potansiyel var olduğundan, biz üniversite olarak oradaki akademik birimlerimizin arkasındayız ve yenilerinin de kurulmasını destekliyoruz. Göreve geldiğimden beri, Akhisar'da kurulacak olan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'nin daha öncelikli olduğunu hep ifade ettim. Üniversite, çevresinden başlayarak tüm topluma ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet sunacak. Manisa'nın buna ihtiyacı var” diye konuştu.