EPTTAVM E-Ticaret Portalı

26 Eylül 2012

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, son yıllarda teknolojinin ticaret hayatında yoğun kullanılmasıyla elektronik ticaretin, genel ticaret hayatı içerisinde önemli bir pay almaya başladığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda PTT’nin, E-Ticaret hizmetlerini sunmak üzere 2 ve 3 boyutlu olarak geliştirdiği ve adını PTTAVM verdiği bir elektronik ticaret portalı kurduğu belirtilerek, bu portaldan elektronik ticaret yapmak üzere sanal dükkan kiralamak isteyen oda ve borsa üyesi firmaların indirimli olarak yararlanmasına yönelik olarak TOBB ile PTT arasında işbirliği protokolünün imzalandığı ifade edilmiştir.

Protokol kapsamında, oda ve borsalara üye firmalardan PTTAVM’den sanal dükkan kiralamak isteyenlere aylık kira bedeli üzerinden KDV hariç % 15 oranında indirim yapılacaktır. PTTAVM’den indirimli sanal dükkan kiralamak isteyen firmaların http://eticaret.tobb.org.tr/ptt adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerektiği, form dolduran firmalar ile PTT’nin iletişime geçeceği bildirilmiştir.

Üyelerimize Duyurulur.