Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Temsilcilerini Seçti

26 Aralık 2014

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ticaret Borsasına bağlı Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler 25.12.2014 tarihinde gerçekleştirilen seçim ile Manisa İl İcra Kurulunda kendilerini temsil edecek üyeleri belirledi.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun girişimleri ile  TOBB a bağlı tüm oda ve borsalarda  yönetim kurullarınca oluşturulan kadın girişimciler ve genç girişimciler, TOBB tarafından belirlenen takvimle yapılan seçim sonucunda Kadın Girişimcilerde İl İcra Kurulu asil üyeliğine Nefise Şükran Füzün Yedek Üyeliğe Meryem Akıncı  oy birliği ile seçilirken Genç girişimciler kurulu İl İcra kurulu temsilciliğinde de yine oy birliği ile Hüseyin Yıldırım asil üye , Burçin Karakuş yedek üye olarak seçildi.