Kotasyon Listesi

MADDE ADI

TESCİLE TABİ EN AZ MİKTAR

Buğday (Her türü)

100 Kg.

Arpa

100 Kg.

Mısır

100 Kg.

Un ( Her Türlü )

144 Kg.

Kepek

100 Kg.

Fasulye (Kuru)

100 Kg.

Mercimek (Sarı, Yeşil, Kırmızı)

100 Kg.

Nohut (Kuru)

100 Kg.

Bakla (Kuru)

100 Kg.

Pamuk Çekirdeği

500 Kg.

Susam

50 Kg.

Zeytinyağı (Naturel, Rafine)

50 Kg.

Peynir ( Her Türlü )

17 Kg.

Zeytin ( Yemeklik-Yaglık )

100 Kg.

Canlı Tavuk Ve Piliç

100 Ad.

Yumurta

500 Ad.

Damızlık Civciv

500 Ad.

Kuru Üzüm

100 Kg.

Badem (Her Türlü )

100 Kg.

Pamuk ( Mahlıç )

100 Kg.

Yapak

25 Kg.

Yün

25 Kg.

Sığır Derisi

50 Kg.

Koyun Derisi

5 Ad.

Kuzu Derisi

5 Ad.

Keçi Derisi

5 Ad.

Sığır

500 Kg.

İnek

500 Kg.

Dana

250 Kg.

Düve

250 Kg.

Koyun

150 Kg

Keçi

150 Kg

Kuzu

75 Kg

Oğlak

75 Kg

Büyükbaş Hayvan Eti

100 Kg

Küçükbaş Hayvan Eti

100 Kg

Kümes Hayvanı  - Tavuk Piliç Eti

100 Kg

Tomruk

10 M3

Kereste

10 M3

Odun

10 M3

Domates Kurusu

100 Kg