Manisa Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı

09 Haziran 2015

8 Haziran 2015 Tarihinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsası ev sahipliğinde Manisa ve ilçelerinin Genç Girişimcileri Akhisar’da buluştu. Toplantıya Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat,  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil,  Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Genç Girişimcileri başkanı Levent Akçalı, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu, Akhisar ve Manisa  ilçelerinden gelen Genç Girişimciler katıldı. Toplantıda Manisa ve İlçeleri Genç Girişimciler Kurulunun yaptığı çalışmalar ve uygulanması düşünülen projeler değerlendirildi.