Manisa Ticaret Oda ve Borsaları Toplandı

28 Ağustos 2014

Manisa'daki ticaret ve sanayi odaları ile ticaret borsalarının müşterek istişare toplantısı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Bülent Koşmaz Binası'nda yapıldı. Toplantıya, ildeki 8 ticaret ve sanayi odası başkanı, 5 ticaret borsası yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri ve TOBB Genç Kadın Girişimciler üyeleri katıldı. Toplantının divan kurulu başkanlığına Manisa'nın en yaşlı ticaret odası başkanı Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan, katip üyeliklerine Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat ve Gördes Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Hoşaf seçildi. Katılımcılar bir araya gelerek tarım ve sanayi alanında neler yapabilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.