Rusya Federasyonu 13. Dönem KEK

08 Ekim 2014

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan alınan bir yazıya atfen;  Türk-Rus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısının 2014 yılı Kasım ayının 2. haftasında Rusya’da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Söz konusu toplantıda kullanılmak üzere, TOBB tarafından, RF ile ikili ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözümler önerileri ile kaydedilen güncel gelişmeleri içeren bilgi notu talep edilmektedir.

Anılan ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, yaşanılan sorunlar ve işbirliği önerilerinin, Ekonomi Bakanlığımıza iletilmek üzere, 21 Ekim 2014 Salı mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla ([email protected]) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.