TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Ziyareti

14 Temmuz 2015

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Kadir Gecesi’nde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile birlikte, Akhisar programı dahilinde ilçemize geldi. Rahmet ve berekete kavuşabilmek için birlik ve beraberliğin önemi üzerinde duran Hisarcıklıoğlu, “Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçbir zaman bozmasın. Refahın, bereketin anahtarı beraberliğimizdir” diye konuştu.

TOBB Başkanı, “Bizleri burada buluşturan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza, Akhisar Ticaret Borsası Başkanımıza ikisine de huzurlarınız da teşekkür etmek istiyorum. İkisi de cidden Akhisar’ımızı şehrimiz olarak Türkiye’nin yüz akı olan hem oda hem borsa olarak en güzel şekilde temsil etmektedirler.” diyerek sözlerini bitirdi. Program dahilinde Akhisar Ticaret Borsası, Hilaliye Külliyesi ve Soma maden şehitliği gezildi.