Yönetici Özetleri, Bilgi Notları ve Ekonomik Göstergeler

09 Aralık 2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Resmi İstatistik Programı çerçevesinde ulusal boyutta ekonomik ve sosyal alanda verilerin derlenmesinden sorumlu olan kurum/kuruluşlarca üretilmekte ve yayınlanmakta olan istatistikleri esas alarak “Yönetici Özetleri” ve “Bilgi Notları” hazırlayarak kullanıcılara sunmaktadır.

Birliğimiz tarafından hazırlanan “Yönetici Özetleri” ve “Bilgi Notları”nda yer alan veriler, Resmi İstatistik Programında ilgili verilerden sorumlu olan kurum/kuruluşlarca yayınlanan verilerdir. Her tablo ve grafik altında kaynak belirtilmektedir.

“Yönetici Özetleri” ve “Bilgi Notları”nda sunulan istatistik, gösterge ve yorumların kullanıcılar tarafından doğru olmayan biçimde kullanılması ve/veya bu bilgilerin kullanılmasından kaynaklanması olası zararlar konusunda Birliğimiz hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Sorularınız için iletişim adresi:

Yönetici Özetleri ve Bilgi Notları İnternet Sitesi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği