16 Ağustos 2013

| 
             31 Ekim 2013 
             | 
        |
| 
             14:00-18:00 
             | 
            
             Otele Giriş ve Kongre Kayıt 
             | 
        
| 
             18:00-19:30 
             | 
            
             Açılış Kokteyli 
             | 
        
| 
             01 Kasım 2013 
             | 
        |
| 
             AÇILIŞ OTURUMU 
             | 
        |
| 
             09.00-09.10 
             | 
            
             Yum-Bir Sine Vizyon Gösterimi 
             | 
        
| 
             09.10-09.30 
             | 
            
             Derya Pala - Yum-Bir Yönetim Kurulu Başkanı 
             | 
        
| 
             09.30-11.00 
             | 
            
             Protokol Konuşmaları (Bakanlık, Meslek Odaları, Sektör Dernekleri) 
             | 
        
| 
             11.00-11.30 
             | 
            
             Stand Açılışı ve Kahve Arası 
             | 
        
| 
             I. OTURUM: YUMURTA ÜRETİMİ VE TİCARETİ 
            Moderatör:  | 
        |
| 
             11.30-11.45 
             | 
            
             Türkiye Yumurta Üretimi ve Ticareti - 
            Dr. Hüseyin Sungur - Yum-Bir Genel Sekreteri  | 
        
| 
             11.45-12.15 
             | 
            
             Dünya Yumurta Üretimi ve Ticareti 
            Prof.Dr. Hans-Wilhelm Windhorst - Sciene and Information Centre for Sustainable Poultry Production University of Vechta  | 
        
| 
             12.15-12.30 
             | 
            
             Soru-Cevap 
             | 
        
| 
             12.30- 14.00 
             | 
            
             Öğle Yemeği 
             | 
        
| 
             II. OTURUM: SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM 
            Moderatör: Dr. Nihat Pakdil  | 
        |
| 
             13:30-13:50 
             | 
            
             Yem Hammaddelerinin Geleceği 
            ANC'nin sağlayacağı konuşmacı  | 
        
| 
             13:50-14:10 
             | 
            
             Sürü Sağlığı ve Biyogüvenlik 
            Vet.Hek. Kağan Çubukçu - Sanita Sağlık Ürünleri A.Ş.  | 
        
| 
             14:10-14:30 
             | 
            
             Hayvan Sağlığı Sektörü; Kanatlı Sağlığı, Verimliliği, Refahı ve Gıda Güvenliğine Etkileri 
            Vet.Hek. İsmail Özdemir - VİSAD Yönetim Kurulu Üyesi  | 
        
| 
             14:30-14:50 
             | 
            
             Dünyadaki Yaygın Tavuk Hastalıkları ve Oluşturduğu Ekonomik Kayıplar 
            MSD'nin önereceği konuşmacı  | 
        
| 
             14:50-15:10 
             | 
            
             Soru-Cevap 
             | 
        
| 
             15.10-15:30 
             | 
            
             Kahve Arası 
             | 
        
| 
             III. OTURUM: YUMURTADA MARKA DEĞERİ OLUŞTURMA 
            Moderatör: Prof.Dr. Ali Atıf Bir  | 
        |
| 
             15:30-16:15 
             | 
            
             Prof.Dr. Ali Atıf Bir 
             | 
        
| 
             16:15-16:30 
             | 
            
             Yumurta Marka mı Olur? 
            Zeki Baronak - Eggy Pazarlama Tarım ve Hayvancılık Tic.Ltd.Şti.  | 
        
| 
             16:30-16:45 
             | 
            
             Flotty:Marka Vaadini Yerine Getirmeli 
            Cengiz Gülmez - Flotty-Umut Tavukçuluk San.Tic.A.Ş.  | 
        
| 
             16:45-17:00 
             | 
            
             Soru-Cevap 
             | 
        
| 
             02 Kasım 2013 
             | 
        |
| 
             I. OTURUM: KÜMES ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ 
            Moderatör:  | 
        |
| 
             09:00-09:30 
             | 
            
             Yumurta Tavuğu Dışkıları Sorununun Çözümünde Akılcı Bir Yaklaşım: Organik Gübre Elde Edilmesi 
            Prof. Dr. Cihat Kütük- A. Ü. Ziraat Fakültesi  | 
        
| 
             09:30-10:00 
             | 
            
             Tavuk Dışkılarından Enerji ve Organik Gübre Üretimi  
            Prof.Dr. Sacit Başol- ODTÜ  | 
        
| 
             10:00-10:30 
             | 
            
             Yumurta Tavukçuluğunun Çevresel Etkilerinin Değerlendirilmesi 
            Ayla Küçük - T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gıda Tarım Yatırımları Şube Müdürü  | 
        
| 
             10:30-10:45 
             | 
            
             Soru-Cevap 
             | 
        
| 
             10.45-11.00 
             | 
            
             Kahve Arası 
             | 
        
| 
             II. OTURUM: ÜRETİMDEN TÜKETİME YUMURTA MEVZUATI 
            Moderatör: Metin Akman  | 
        |
| 
             11:00-12:20 
             | 
            
             Gelecek Gençlerin, Gelecek Birlik ile Gelecek - Genç Hukukçuların Ulusal ve Diğer Ülke Mevzuatlarını Karşılaştırarak Tartışması 
            *Saklama Koşulları ve Tedarik Zinciri *Bütüncül Gıda Güvenliği Yaklaşımı *Hayvan Refahı / Salmonella'ya Karşı Önlemler / Denetim ve Etkinlik  | 
        
| 
             12:20-12:30 
             | 
            
             Soru-Cevap 
             | 
        
| 
             12:30-13:30 
             | 
            
             Öğle Yemeği 
             | 
        
| 
             III. OTURUM: YUMURTA VE SAĞLIK 
            Moderatör: Prof. Dr. Mustafa Tayyar  | 
        |
| 
             13:30-14:00 
             | 
            
             Prof. Dr. Mustafa Tayyar  
             | 
        
| 
             14:00-14:30 
             | 
            
             Yumurtanın Beslenmedeki Yeri 
            Dilara Koçak  | 
        
| 
             14:30-15:00 
             | 
            
             Bu Yumurtayı Nasıl Kırmalı? 
            Metin Akman - Anako Yumurta ve Ürünleri Gıda San. A.Ş.  | 
        
| 
             15:00-15:10 
             | 
            
             Soru-Cevap 
             | 
        
| 
             15:10-15:30 
             | 
            
             Kahve Arası 
             | 
        
| 
             | |