G-STIC KONFERANSI
BUR-TARIM 2017
INKSNA kapsamındaABD Dışişleri Bakanlığı tarafından alınan yaptırım kararı
ABD'nin 'İran, Kuzey Kore ve Suriye Yayılmanın Önlenmesi Yasası(INKSNA)' kapsamında ABD DIŞişleri Bakanlığı Tarafından 10 Ülkeden 29 yabancı gerçek ve tüzel kişi hakkında 21 mart 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzer yaptırım kararı aldığı belirtilmiştir.
TOPLU BASINÇLI SULAMA HİBE DESTEĞİ
Kırsal kalkınma destekleri kapsamında bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi hakkında tebliğ yürürlüğe girmiştir.
HAVZA BAZLI DESTEKLENECEK ÜRÜNLER LİSTESİ
'TÜRKİYE MİLLİ TARIM DESTEKLEME MODELİ'KAPSAMINDA İKLİM, TOPRAK, TOPOGRAFYA, VERİM, SU KISITI GİBİ FAKTÖRLER AÇISINDAN İLÇELERİMİZ TEK TEK İNCELENEREK, TÜRKİYE GENELİNDE 941 TARIM HAVZASI BELİRLENMİŞTİR
Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomi Bakanlığı işbirliğiyle 09 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 13:30'da Odamız Hizmet Binasında ihracat bilincinin arttırılması ve ihracata yönelik destek programlarının tanıtılması amacıyla uzmanlar tarafından "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir.
"ŞİMDİ YARALARAI SARMA ZAMANI "KAMPANYASI
ŞİMDİ YARALARAI SARMA ZAMANI KAMPANYASI
Dış Ticarette Güncel Konular Sempozyumu
SYK Akademi ile CBÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret Bölümü işbirliği ile 21 Mayıs 2015 tarihinde Manisa TSO Hizmet Binası'nda "Dış Ticarette Güncel Konular Sempozyumu" düzenlenecektir. Aşağıdaki program çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ve katılım sertifikasının verileceği sempozyuma katılımınızı 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine e-mail ile veya 232 422 44 66 telefon numarasını arayarak ya da Manisa TSO Personeli Hatice Görgülü'yü 236 231 10 45 numarasını arayarak bildirmenizi rica ederiz.
KKYDP 10. Etap
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2015/16) 30 Nisan 2015 tarihinde Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Tebliğ kapsamında: Başvurular tebliğin yayımı tarihinden itibaren 30 gün içinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı www.tarim.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır. Üyelerimize Duyurulur
Erasmus+ Projesi Anket Çalışması
Buradasınız : Duyuru ve Etkinlikler Erasmus+ Projesi Anket Çalışması 30 Nisan 2015 Perşembe TOBB'dan alınan yazıda, Ankara Ticaret Odası tarafından uygulanan ''Nesilleri Birleştirmede Girişimcilerin Eğitimi ve Mikro-Kobiler için Başarılı Örgütsel Yedekleme Planının Desteklenmesi'' adlı Erasmus Projesi Anket Çalışması yapılmakta olduğu bildirilmiş, bahse konu olan projenin önemli çıktılarından biri olan anketin KOBİ üyelerimiz tarafından doldurulması için destek talep edilmiştir. Anketin https://surveymonkey.com/s/DDNZVN7 internet adresinden çevrim içi olarak doldurulması hususu bilgilerinize rica olunur.