TÜRKİYE-BAHREYN ÇALIŞMA YEMEĞİ
09 Mart 2016
TOBB 'de Türkiye-Bahreyn çalışma yemeği toplantısı düzenlendi. Toplantıya Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BCCI) Başkanı Khalid Almoayyed, ikili ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmeyi hedefleyen işbirliği anlaşmasını imzaladı. Toplantıda TOBB ve BCCI arasındaki işbirliğini geliştirme, yatırım olanakları hakkında karşılıklı bilgi paylaşımı, sektörel işbirliği oluşturulması, yatırım yapmak isteyen işadamlarının teşviki, yatırım forumların düzenlenmesi, sorunların tespiti ve çözümlendirilmesi gibi hususları görüşüldü
19 Şubat 2016
Hedeflerine Asla Ulaşamayacaklar Türkiye'nin barış içinde yaşamasından rahatsızlık duyanlar alçak eylemlerle kendini bir kez daha gösterdi. Saldırıyı gerçekleştiren karanlık güçler, şunu kesinlikle bilmeli ki asla hedeflerine ulaşamayacak. Milletimizin, birlik ve dayanışma duygusuyla bu hain saldırının karşısında tüm gücüyle duracağına inancımız sonsuzdur. Terörün dünya üzerinde ülkesi yoktur ancak alçak saldırıların tüm insanlığa karşı işlenmiştir. Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimizin terörün bir an önce son bulması için gereken tüm önlemlerin alacağına inancımız tamdır. Alper ALHAT Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı
19 Şubat 2016
FARKINDALIK VE ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR.!! BORSAMIZ VE ODAMIZIN DA DESTEKLERİYLE , AKHİSAR KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUMUZUN ORGANİZE ETTİĞİ ,17 ŞUBAT-11 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN MEME KANSERİ TARAMASI VE RAHİM AĞZI KANSERİ TARAMASINA TÜM KADINLARIMIZ DAVETLİDİR.
Mutlu Yıllar Dileriz
31 Aralık 2015
10 KASIM
10 Kasım 2015
28 Ekim 2015
BLOOMBERG HT TARIM ANALİZ PROGRAMI
16 Ekim 2015
Borsa Başkanımız Alper Alhat Bloomberg HT de yayınlanan Tarım Analiz Programının konuğu oldu.
2015-2016 SEZONU SOFRALIK ZEYTİN SEKTÖR TOPLANTISI BORSADA GERÇEKLEŞTİ
16 Ekim 2015
Akhisar Ticaret Borsasında 2015-2016 Sofralık zeytin sektörünün değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın, UZZK Akhisar Temsilcisi Ali İsmet Uçar ,İzmir Zeytincilik Araştırma 'dan Yüksek Ziraat Mühendisleri Murat Özaltaş ve Mehmet Ulaş, Akhisar Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mustafa Akyel ve Borsa üyeleri katıldılar.
19 Eylül 2015
28 Ağustos 2015
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
15 Temmuz 2015
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Ziyareti
14 Temmuz 2015
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Kadir Gecesi'nde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile birlikte, Akhisar programı dahilinde ilçemize geldi. Rahmet ve berekete kavuşabilmek için birlik ve beraberliğin önemi üzerinde duran Hisarcıklıoğlu, "Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçbir zaman bozmasın. Refahın, bereketin anahtarı beraberliğimizdir" diye konuştu. TOBB Başkanı, "Bizleri burada buluşturan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza, Akhisar Ticaret Borsası Başkanımıza ikisine de huzurlarınız da teşekkür etmek istiyorum. İkisi de cidden Akhisar'ımızı şehrimiz olarak Türkiye'nin yüz akı olan hem oda hem borsa olarak en güzel şekilde temsil etmektedirler." diyerek sözlerini bitirdi. Program dahilinde Akhisar Ticaret Borsası, Hilaliye Külliyesi ve Soma maden şehitliği gezildi.
Kadir Geceniz Mübarek Olsun
13 Temmuz 2015
Kadir Geceniz Mübarek Olsun
Geleneksel İftar Yemeği ve Ödül Töreni
25 Haziran 2015
24.06.2015 Tarihinde geniş katılım ile Geleneksel Akhisar Ticaret Borsası İftar Yemeği ve Ödül Töreni'ni gerçekleştirdik
İftar Yemeği ve Ödül Töreni
19 Haziran 2015
Akhisar Ticaret Borsası tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği ve ödül törenine katılımınız bizleri onurlandıracaktır
2015 Yılı Akhisar İmsakiye
18 Haziran 2015
2015 Yılı Akhisar İmsakiye
Hayırlı Ramazanlar
18 Haziran 2015
Hayırlı Ramazanlar
Manisa Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı
09 Haziran 2015
8 Haziran 2015 Tarihinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsası ev sahipliğinde Manisa ve ilçelerinin Genç Girişimcileri Akhisar'da buluştu. Toplantıya Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Genç Girişimcileri başkanı Levent Akçalı, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu, Akhisar ve Manisa ilçelerinden gelen Genç Girişimciler katıldı. Toplantıda Manisa ve İlçeleri Genç Girişimciler Kurulunun yaptığı çalışmalar ve uygulanması düşünülen projeler değerlendirildi.